Grondeigenaren

CitySwitch
zoekt grond

Met duurzame distributiecentra draagt CitySwitch bij aan emissievrije stadslogistiek. CitySwitch bouwt aan een landelijk netwerk, voornamelijk gelegen bij 100.000+ gemeenten of kleinere steden met een groot verzorgingsgebied.
Locatie Groningen

Voor verdere groei is CitySwitch op zoek naar passende locaties. Iedere vestiging is een uitvalsbasis voor Last Mile Logistics, dus een gunstige ligging ten opzichte van het stadscentrum én de snelweg is een must. Een perceel is minimaal 12.500 m² groot.
Grondeigenaren met passende percelen worden uitgenodigd om contact op te nemen.

Criteria CitySwitch-locatie

Impressie locatie Groningen

Om een vestiging succesvol te kunnen exploiteren moeten de randvoorwaarden geborgd zijn. Iedere vestiging voldoet aan de volgende criteria:

Snel en slagvaardig

CitySwitch is een volledig uitgewerkt concept, ontwikkeld door. Dat maakt snel handelen mogelijk. Na het verwerven van exclusiviteit kan de grond snel worden afgenomen. Daarna duurt het achttien maanden voordat een vestigingmvolledig operationeel is.

Bouwkundige én logistieke expertise

Het gehele concept is ontwikkeld op een fundament van bouwkundige én logistieke expertise. We weten hoe goederenoverslag zo efficiënt mogelijk georganiseerd kan worden, en we hebben de financiële middelen om de daad bij het woord te voegen. Door onze ervaring in circulair bouwen zijn we in staat om te anticiperen op de ambities en eisen zoals verwoord in het Klimaatakkoord. Duurzaam, innovatief en toekomstbestendig: dat is het robuuste fundament van CitySwitch.

Europees hoofdkantoor Poly

Sterk netwerk

CitySwitch werkt samen met gemeenten en
ontwikkelingsmaatschappijen overal in het land. CitySwitch is daarbij steeds warm ontvangen is duurzaam initiatief voor een efficiënte stadslogistiek. Ter uitbreiding van het netwerk komt CitySwitch graag in contact met grondeigenaren die beschikken over percelen die voldoen aan de juiste randvoorwaarden.

Plan een
kennismaking

Last Mile Logistics staat op een kruispunt. Emissievrij wordt onvermijdelijk de norm en dat biedt kansen voor duurzame stadsdistributie. CitySwitch heeft alles in huis om een sterke positie te verwerven in deze groeimarkt. Benieuwd naar de mogelijkheden als grondeigenaar? Neem dan contact op voor een persoonlijke kennismaking. We vertellen u graag meer over CitySwitch.